• Client: Private residence
  • Location: Brugge
  • Completed: 2015
  • Photography: TVDV Photography
  • Garden archtitecture: Alderik Heirman

A walled courtyard and a swimming pool. These are the two defining pillars in this project where we took care of both the architecture and the interior.

The living space is a glass box encased in a concrete garden pavilion. By using minimal windows, we were able to build a pool house where the inside and outside flow seamlessly together.

Special asset: natural light is entering the pavilion by creating enclosed gardens.

The exceptional length of the pool allows you to experience swimming in a garden under and in a building.

The overall atmosphere is based on a combination of contrasting rough and soft materials that create an intense yet understated luxury.

The garden – designed by Aldrik Heirman –┬áleaves a gentle mark on the building, resulting in a perfect relationship between nature and architecture.